Tanulj velünk otthonról!

Tanulj velünk otthonról! Online szintfelmérés és online nyelvtanfolyamok.

A tavalyihoz hasonlóan idén is van lehetőség online szintfelmérésre és online nyelvtanfolyamokon való részvételre:

1. online szintfelmérés - otthonról, kényelmes környezetben is kitöltheted online szintfelmérő tesztünket, amely felméri a jelenlegi tudásszinted az adott nyelvből. A 1. félévre vonatkozó tesztet szeptember 8-ig lehet kitölteni honlapunkon keresztül, az alábbi linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfU-zMOu5wBW5DL87VXmeusDR662Ef-IgKYaTJzrIZhA31ohQ/viewform

A teszt kitöltése során kérjük, mindenképp tüntesd fel az e-mail címedet, hogy értesíteni tudjunk az eredményről, a csoportbeosztásról, az órák időpontjáról és helyszínéről.

 

Bővebben...

CNC gépek programozása - BIZONYTALAN IDEIG ELNAPOLVA!

Figyelem: „CNC gépek programozása” tanfolyamunkat bizonytalan ideig elnapoljuk. A tanfolyam kezdetét a későbbiekben honlapunkon közzétesszük.

Tudnivalók a tanfolyammal kapcsolatban:

Bővebben...

Jelentkezési időszak - nyelvtanfolyamok a 2021/22-es tanév első félévére

 

Várjuk jelentkezésüket a 2021/2022-es tanév első  félévében induló nyelvtanfolyamainkra.

Szokásainkhoz hűen szeptemberben ismét tartunk szintfelmérőt jelentkezőink számára, ahol felmérhetik aktuális nyelvtudásukat.

A szintfelmérő időpontja: 2021. szeptember 8., 16.30

Helyszíne: Szinnnyei József Könyvtár, Palatínova 8., Komárno

 

Az előre meghirdetett szintfelmérőn kívül a tavalyihoz hasonlóan idén is van lehetőség online módon kitölteni a szintfelmérő tesztet:

 

Bővebben...

5+1 lépés a sikeres nyelvvizsgához

A SZAKI nyelviskola már több mint 6 éve működik vizsgaközpontként. Több mint 300 vizsgázó után számtalan tapasztalattal rendelkezünk azzal kapcsolatban, mik a sikeres nyelvvizsga előfeltételei.


Sajnos szinte minden vizsgaidőpont alkalmával előfordul, hogy valakinek nem sikerül teljesíteni a követelményeket. Ez a vizsgázónak nagy csalódás, mi viszont az érem másik oldalát is látjuk: hogy a kudarc számtalan esetben megelőzhető lett volna. Ezért összegyűjtöttük azokat a lépéseket, amelyeket érdemes megtenni egy nyelvvizsga előtt. Fogadjátok őket szeretettel, illetve ami még fontosabb: FOGADJÁTOK MEG őket!

Bővebben...

7 + 1 ok, amiért érdemes a tanfolyamainkat választani

 

 Büszkék vagyunk rá, hogy évről évre egyre többen választják tanfolyamainkat. Összegyűjtöttük, szerintünk miért.

Bővebben...