Tanulj velünk otthonról!

Tanulj velünk otthonról! Online szintfelmérés és online nyelvtanfolyamok.

Az idei tanévben két újdonsággal is jelentkezünk a nyelvtanulni vágyók számára:

1. online szintfelmérés - otthonról, kényelmes környezetben is kitöltheted online szintfelmérő tesztünket, amely felméri a jelenlegi tudásszinted az adott nyelvből. A 2. félévre vonatkozó tesztet február 8-ig lehet kitölteni honlapunkon keresztül, az alábbi linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfU-zMOu5wBW5DL87VXmeusDR662Ef-IgKYaTJzrIZhA31ohQ/viewform

A teszt kitöltése során kérjük mindenképp tüntesd fel az e-mail címedet, hogy értesíteni tudjunk az eredményről, a csoportbeosztásról, az órák időpontjáról és helyszínéről.

 

2. online/kombinált tanfolyamok - az idei tanévben online és kombinált tanfolyamokat is hirdetünk, amelyek keretén belül a klasszikus osztálytermi oktatás mellett online órákon is gyarapíthatod nyelvtudásodat. Az online órák segítségével otthoni környezetben is igénybe veheted nyelvóráinkat, időt és energiát sprórolva meg azzal, hogy nem szükséges felkeresned nyelviskolánkat. A kombinált tanfolyamok esetében a klasszikus osztáytermi órákat olline órákkal egészítjük ki, ami gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a nyelvtanulást.

CNC gépek programozása - BIZONYTALAN IDEIG ELNAPOLVA!

Figyelem: A 2020. áprilisra tervezett „CNC gépek programozása” tanfolyamunkat a COVID-19 vírus kapcsán kialakult helyzet miatt bizonytalan ideig elnapoljuk. A tanfolyam kezdetét a későbbiekben honlapunkon közzétesszük.

Tudnivalók a tanfolyammal kapcsolatban:

A tanfolyam 66 órás, ára 406 EUR  (munkanélküliek számára a KOMPAS+ támogatás igénybe vételével akár ingyenes is lehet), a résztvevők akkreditált bizonyítványt kapnak. 

A tanfolyam kezdete: 

Jelentkezési határidő:

Érdeklődni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 0907/483 019 telefonszámon lehet, a tanfolyam részletes leírását a "CNC gépek programozása" menüpont alatt találják.

 

Jelentkezési időszak - nyelvtanfolyamok a 2020/21-es tanév második félévére

 

Várjuk jelentkezésüket a 2020/2021-es második  félévében induló nyelvtanfolyamainkra.

Szokásainkhoz hűen februárban ismét tartunk szintfelmérőt jelentkezőink számára, ahol felmérhetik aktuális nyelvtudásukat. Idén a világjárvány miatt életbe lépett korlátozásokra reagálva a szintfelmérő online módon valósul meg.

A  szintfelmérő tesztet angol nyelvből az alábbi linken lehet megoldani:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfU-zMOu5wBW5DL87VXmeusDR662Ef-IgKYaTJzrIZhA31ohQ/viewform

Németes érdeklődőink figyelmébe ajánljuk a Deutschonline Training oldalán található teszteket, melyeket rögtön ki is értékel a rendszer, valamint a hibákat is megmutatja. A teszt a következő linken érhető el: Deutsch Online Einstufungstest A1, A2, B1, B2, C1, C2 (german-online-training.com)

Az angol teszt kitöltése során kérjük mindenképp tüntessék fel az e-mail címüket, hogy értesíteni tudjuk Önöket  az eredményről, a csoportbeosztásról, az órák időpontjáról és helyszínéről.

A második félévben induló : február 15.  A csoportokhoz egész évben, folyamatosan lehet csatlakozni.

Kiemelt tanfolyamaink:
  • Angol/német intenzív tanfolyam külföldi munkavállalóknak 
  • Angol álkezdő tanfolyam
  • Német kezdő és álkezdő tanfolyam
  • Felkészítő a Goethe Intézet vizsgaidőpontjaira
  • Felkészítő az ECL nyelvvizsgára angol nyelvből
  • újdonság:on-line/kombinált órák

 

Nyelvtanfolyamokon kívül a következő képzési lehetőségeket kínáljuk Önöknek:

- CNC gépek programozása

- számítógépes alapismeretek

 Munkanélküliek tanfolyamainkat akár ingyenesen is látogathatják a KOMPAS+-szal.

Részletesebb információ a tanfolyamokról a Nyelvtanfolyamok, a tanfolyamok díjszabása az Árak menüpont alatt található . A jelentkezéshez szükséges információkért kattintson IDE.

Érdeklődését a következő telefonszámok egyikén 00421 915 734 270, 00421 907 483 019, valamint a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, valmint a facebook oldalunkon várjuk.

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Adobe Photoshop alapok

Az Adobe Photoshop a legismertebb és legprofesszionálisabb képszerkesztő alkalmazás, fotósok, webdesignerek, grafikusok és kiadványszerkesztők legkedveltebb és leggyakrabban használt programja.

Ezt a tanfolyamot azok számára hirdettük meg, akik szeretnének megismerkedni ezzel a képszerkesztő programmal, és elsajátítani a digitális képfeldolgozás és képalkotás alapjait, a Photoshop által kínált képszerkesztési és retusálási lehetőségeket, „trükköket”. A résztvevők megismerkednek az Adobe Photoshop program kezelésével, úgy mint: a PS beállításai, kijelölés, a kép szerkesztése, méretezése, ecsetkezelés, maszkolás, rétegek stb.

Bővebben...

Gyöngy- és drótékszer készítése kezdőknek

Gyakran megcsodálod a szebbnél-szebb, gyöngyből készült ékszereket, de elkészítésüket túl bonyolultnak ítéled meg?

Szívesen megismerkednél a gyöngy- és drótékszerek készítésnek alapjaival?

Szeretnél készíteni egy gyönyörű nyakláncot, fülbevalót, gyöngygallért?

Akkor látogass el az október 21-én sorra kerülő első kézműves workshopunkra, ahol megismerkedhetsz a gyöngyfűzés alapvető technikáival, a különböző népi motívumokkal. Minden hozzávalót a helyszínen megkapsz, ill. az ott készült ékszereket természetesen hazaviheted.

 

Bővebben...

Szakképző és Felnőttképzési Intézet

Elérhetőségeink: 

Levelezési cím:
Stavbárov 8/8
Komárno 945 01
Slovensko
 
Ügyfélfogadás:
Ipari Szakközépiskola,
1. emelet, 109-es iroda
Petőfiho 2, Komárno 945 01
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8–15:30 ó.
  
Mobilszám:
00421 907 483 019
(Személyes találkozás előzetes egyeztetés alapján)
 

Kapcsolattartók