Bővül a honlapunk!


Sokak kérésére megfogalmaztuk a nyelvvizsgákkal kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdésekre a válaszokat, amely honlapunkon ***ITT*** található.

A kérdések sorát tovább szeretnénk bővíteni a nyelvvizsgákkal, valamint a nyelvtanfolyamokkal kalcsolatos információkkal. Ha kérdése van, tegye fel a Facebook oldalunkon vagy küldje el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, hogy megválaszolhassuk őket.

Egyéni nyelvtanfolyamok

A bennünket választó tanulók igényeinek megfelelően egyéni tanfolyamokat is szervezünk.

Bővebben...

Csoportos nyelvtanfolyamok

Nyelviskolánkban az ideális tanulási körülményeket lehetővé tevő csoportokban folyik az oktatás. Csoportos nyelvtanfolyamokat gyerekeknek, tizenéveseknek és felnőtteknek szervezünk. A csoportok maximális létszámának meghatározásakor a hatékonyságot és a felmerülő igényeket egyaránt szem előtt tartjuk.

Bővebben...

Nyelvtanítási módszerünk

A nyelvtanulási módszer hatékony alkalmazásához elengedhetetlenül szükséges a szakmailag felkészült és a munkájára igényes nyelvtanár. Ezért nyelviskolánkban diplomás, magukat folyamatosan továbbképező nyelvtanárok tanítanak.

Bővebben...

Általános nyelvtanfolyamok

Nyelviskolánk általános- és középiskolásoknak, valamint felnőtteknek kínál általános nyelvtanfolyamokat a következő nyelvekből:

  • angol
  • német
  • spanyol
  • olasz
  • szlovák
  • magyar

Szakmaillag felkészült, lendületes tanári karunknak köszönhetően diákjaink magabiztos, használható nyelvtudásra tesznek szert, és mindezt elérhető áron. Minden tekintetben igyekszünk tanulóink igényeihez alkalmazkodni: az egyéni, páros vagy kiscsoportos oktatás lehetősége, az órarend rugalmas összeállítása, a korrekt ügyintézés, a folyamatos tájékoztatás mind ezt a célt szolgálja.

Bővebben...

Szakképző és Felnőttképzési Intézet

Elérhetőségeink: 

Levelezési cím:
Stavbárov 8/8
Komárno 945 01
Slovensko
 
Ügyfélfogadás:
Ipari Szakközépiskola,
1. emelet, 109-es iroda
Petőfiho 2, Komárno 945 01
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8–15:30 ó.
  
Mobilszám:
00421 907 483 019
(Személyes találkozás előzetes egyeztetés alapján)
 

Kapcsolattartók