Tanulj velünk otthonról!

Tanulj velünk otthonról! Online szintfelmérés és online nyelvtanfolyamok.

Az idei tanévben két újdonsággal is jelentkezünk a nyelvtanulni vágyók számára:

1. online szintfelmérés - otthonról, kényelmes környezetben is kitöltheted online szintfelmérő tesztünket, amely felméri a jelenlegi tudásszinted az adott nyelvből. A 2. félévre vonatkozó tesztet február 8-ig lehet kitölteni honlapunkon keresztül, az alábbi linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfU-zMOu5wBW5DL87VXmeusDR662Ef-IgKYaTJzrIZhA31ohQ/viewform

A teszt kitöltése során kérjük mindenképp tüntesd fel az e-mail címedet, hogy értesíteni tudjunk az eredményről, a csoportbeosztásról, az órák időpontjáról és helyszínéről.

 

2. online/kombinált tanfolyamok - az idei tanévben online és kombinált tanfolyamokat is hirdetünk, amelyek keretén belül a klasszikus osztálytermi oktatás mellett online órákon is gyarapíthatod nyelvtudásodat. Az online órák segítségével otthoni környezetben is igénybe veheted nyelvóráinkat, időt és energiát sprórolva meg azzal, hogy nem szükséges felkeresned nyelviskolánkat. A kombinált tanfolyamok esetében a klasszikus osztáytermi órákat olline órákkal egészítjük ki, ami gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a nyelvtanulást.

Szakképző és Felnőttképzési Intézet

Elérhetőségeink: 

Levelezési cím:
Stavbárov 8/8
Komárno 945 01
Slovensko
 
Ügyfélfogadás:
Ipari Szakközépiskola,
1. emelet, 109-es iroda
Petőfiho 2, Komárno 945 01
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8–15:30 ó.
  
Mobilszám:
00421 907 483 019
(Személyes találkozás előzetes egyeztetés alapján)
 

Kapcsolattartók