Tanulj velünk otthonról! – online szintfelmérő

2022.01.16.

Tanulj velünk otthonról! Online szintfelmérés és online nyelvtanfolyamok.

Az idei tanévben két újdonsággal is jelentkezünk a nyelvtanulni vágyók számára:

  1. online szintfelmérés – otthonról, kényelmes környezetben is kitöltheted online szintfelmérő tesztünket, amely felméri a jelenlegi tudásszinted az adott nyelvből. A 2. félévre vonatkozó tesztet február 8-ig lehet kitölteni honlapunkon keresztül, az alábbi linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfU-zMOu5wBW5DL87VXmeusDR662Ef-IgKYaTJzrIZhA31ohQ/viewform

A teszt kitöltése során kérjük mindenképp tüntesd fel az e-mail címedet, hogy értesíteni tudjunk az eredményről, a csoportbeosztásról, az órák időpontjáról és helyszínéről.

  1. online/kombinált tanfolyamok – az idei tanévben online és kombinált tanfolyamokat is hirdetünk, amelyek keretén belül a klasszikus osztálytermi oktatás mellett online órákon is gyarapíthatod nyelvtudásodat. Az online órák segítségével otthoni környezetben is igénybe veheted nyelvóráinkat, időt és energiát sprórolva meg azzal, hogy nem szükséges felkeresned nyelviskolánkat. A kombinált tanfolyamok esetében a klasszikus osztáytermi órákat olline órákkal egészítjük ki, ami gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a nyelvtanulást.

Egyéni nyelvtanfolyamok

Összes képzés és tanfolyam