Bitter Ingrid

Bitter Ingrid vagyok, 2002-ben a pozsonyi Comenius Egyetem Pedagógiai Karán szereztem diplomát angol nyelv és irodalom szakon. Ezt követően három évet Ausztráliában töltöttem, ahol marketing és IT tanulmányokat folytattam. 2006 óta angol nyelvet oktatok, ezen felül fordítással és tolmácsolással is foglalkozom. Elsősorban az ESOL: PET, FCE, CAE, IELTS, TOEFL, City&Guilds nemzetközi nyelvvizsgákra felkészítő tanfolyamokra, ill. gazdasági angol oktatására specializálódtam.

Folyamatosan keresem a fejlődési lehetőségeket a hivatásom terén, amit valóban hivatásnak, és nem egyszerű “munkának” tekintek. Rendszeresen részt veszek angoltanárok számára szervezett módszertani képzéseken, szemináriumokon, konferenciákon. 2008-ban megszereztem a CELTA képesítést – amely az egyik legigényesebb képesítés a világon angol nyelvből. Cambridge-i nyelvvizsgák akkreditált szóbeli vizsgáztatója vagyok.

Az idegen nyelvek elsajátítása szempontjából a legfontosabb motivációnak a cél kitűzését és annak lehetőség szerinti követését tartom. Sok kitartást kívánok és keep smiling! smiley

Szakképző és Felnőttképzési Intézet

Elérhetőségeink: 

Levelezési cím:
Stavbárov 8/8
Komárno 945 01
Slovensko
 
Ügyfélfogadás:
Ipari Szakközépiskola,
1. emelet, 109-es iroda
Petőfiho 2, Komárno 945 01
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8–15:30 ó.
  
Mobilszám:
00421 907 483 019
(Személyes találkozás előzetes egyeztetés alapján)
 

Kapcsolattartók