Petheő Boglárka

Petheő Boglárka vagyok, a Szegedi Tudományegyetemen végeztem angol nyelv és irodalom bölcsész és tanár szakon 2002-ben. Az elmúlt 10 évben közép- és felsőoktatási intézményekben, valamint nyelviskolákban tanítottam és tanítok angol nyelvet, készítettem és készítek fel különböző nemzetközi nyelvvizsgákra diákokat. Az ECL nemzetközi nyelvvizsga-rendszernek vagyok akkreditált vizsgáztatója angol nyelvből.

A Szakképző és Felnőttképzési Intézet nyelviskolájának vezető tanáraként az intézményben folyó oktatás koordinálásán felül tanítok, és minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy a hozzánk jelentkező nyelvtanulók egyéni igényeiket figyelembe véve magabiztos nyelvtudásra és – amennyiben nyelvvizsgázni is szeretnének – eredményes nyelvvizsgára tegyenek szert.

Hiszem, hogy idegen nyelvet tudni fontos, és hogy tanulni csak jól és kedvvel érdemes. Tudom, hogy az érdeklődő hozzáállás megkönnyíti a cél elérését, melyhez kitartás és munka is elengedhetetlenül szükséges. Biztos vagyok benne, hogy bárki képes megtanulni idegen nyelveket, csak meg kell találni, hogyan tudja ezt hatékonyan megtenni. Ehhez kínálunk mi személyre szabott megoldásokat.

Szakképző és Felnőttképzési Intézet

Elérhetőségeink: 

Levelezési cím:
Stavbárov 8/8
Komárno 945 01
Slovensko
 
Ügyfélfogadás:
Ipari Szakközépiskola,
1. emelet, 109-es iroda
Petőfiho 2, Komárno 945 01
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8–15:30 ó.
  
Mobilszám:
00421 907 483 019
(Személyes találkozás előzetes egyeztetés alapján)
 

Kapcsolattartók