Jelentkezés

TUDNIVALÓK

Tanfolyamainkra jelentkezni telefonon vagy e-mailben lehet.

A tanfolyamok egymásra épülnek, de valamennyibe előzetes szintfelmérés (belépőteszt) után év közben is be lehet kapcsolódni.

A tanfolyamokkal kapcsolatban érdeklődni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, ill. a 0907 483 019 telefonszámon lehet.

A nyelvvizsgákkal kapcsolatban a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet érdeklődni.

Bővebben...

Árak

Áraink 2017 szeptemberétől érvényesek.

 

Általános tanfolyamok

A RÉSZTVEVŐK SZÁMA

AZ ÓRA DÍJA

45 perc

60 perc

6 vagy több fő esetén

3,20 EUR

3,95 EUR

5 fő esetén

3,90 EUR

5,10 EUR

4 fő esetén

4,95 EUR

6,60 EUR

3 fő esetén

6,10 EUR

8,20 EUR

2 fő esetén

8,30 EUR

13 EUR

1 fő esetén

14 EUR

19 EUR

 
A feltüntetett árak tartalmazzák a DPH-t, számlát előzetes számlaigénylés esetén tudunk kiállítani. Céges megkeresés esetén egyedi árajánlatot dolgozunk ki. 
Speciális igények esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Csoportos órák esetén a tanfolyam díjának legalább felét előre kell törleszteni, a teljes összeget legkésőbb a tanfolyam feléig kell befizetni. Késedelmes befizetés esetén semmiféle kedvezményt nem tudunk biztosítani. 1 vagy 2 személyes órákon, valamint heti 1 alkalom (2x45 perc) esetében a tanfolyam díját legalább 10 órára előre kell törleszteni. 
Amennyiben a tanfolyamra bejelentkezett diák nem vesz részt az órákon, de az órák meg voltak tartva, a befizetett összeget nem tudjuk visszaadni. Iskolai szünetek vagy egészségügyi okok miatt esetlegesen elmaradó órákat a részvevőkkel egyeztetett időpontban tartjuk meg. 
 

Bővebben...

Petheő Boglárka

Petheő Boglárka vagyok, a Szegedi Tudományegyetemen végeztem angol nyelv és irodalom bölcsész és tanár szakon 2002-ben. Az elmúlt 10 évben közép- és felsőoktatási intézményekben, valamint nyelviskolákban tanítottam és tanítok angol nyelvet, készítettem és készítek fel különböző nemzetközi nyelvvizsgákra diákokat.

Bővebben...

Bitter Ingrid

Bitter Ingrid vagyok, 2002-ben a pozsonyi Comenius Egyetem Pedagógiai Karán szereztem diplomát angol nyelv és irodalom szakon. Ezt követően három évet Ausztráliában töltöttem, ahol marketing és IT tanulmányokat folytattam.

Bővebben...

Ollé Edit

Ollé Edit, a komáromi Ipari Szakközépiskola tanára és a Goethe Intézet akkreditált vizsgáztatója vagyok. Diplomát a pozsonyi Comenius Egyetem Bölcsészettudományi Karán „Felnőtt nevelés és képzés“, valamint a nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem Társadalomtudományi Karán „Német nyelv és irodalom“ szakokon szereztem.

Bővebben...

Szakképző és Felnőttképzési Intézet

Elérhetőségeink: 

Levelezési cím:
Stavbárov 8/8
Komárno 945 01
Slovensko
 
Ügyfélfogadás:
Ipari Szakközépiskola,
1. emelet, 109-es iroda
Petőfiho 2, Komárno 945 01
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8–15:30 ó.
  
Mobilszám:
00421 907 483 019
(Személyes találkozás előzetes egyeztetés alapján)
 

Kapcsolattartók