7 + 1 ok, amiért érdemes a tanfolyamainkat választani

2022.08.24.

Büszkék vagyunk rá, hogy évről évre egyre többen választják tanfolyamainkat. Összegyűjtöttük, szerintünk miért.

1.   Semmit nem bízunk a véletlenre

Tanácstalan vagy, mert a 10 évvel ezelőtti érettségiből nem tudod, mire emlékszel még? Nyelvvizsgáznál, de nem vagy benne biztos, hogy a tudásod mire elég? A legfontosabb dolgunk, hogy biztosítsuk, hogy a neked megfelelő tanfolyamon legyél. Ezt szintfelméréssel ideálisan a tanítási félévek elején érdemes megtenni, ezért minden évben 2x ingyenes szintfelmérés után szervezzük a csoportokat. Az idei tanév első szintfelmérése szeptember 7-én, 16.30-kor az Ipari Szakközépiskolában lesz. Részletek ITT

2.   Kedvezmények, ingyenes szolgáltatások

Az szinte természetes, hogy hűséges diákjaink kedvezményesen tanulhatnak nálunk. Az ingyenes szintfelmérés szerintünk szintén magától értetődő, mert enélkül a sötétben tapogatóznánk. Ezeken felül például az egy összegű befizetések után 10% kedvezmény is jár mindenkinek. Kérésre ingyenes tájékoztatót biztosítunk iskolák, egyetemek számára, hogy megismertessük a diákokat azzal, milyen előnyei vannak a nemzetközi nyelvvizsgáknak. Ez eddig 4 kedvezmény, a maradék 6 ITT érhető el.

3.   Csoportban tanulok, mert megéri

Nem először írjuk le: csoportban tanulni jó, hatékony és árban is kellemes. Mindenképp érdemes megszabadulni a csoportban tanulás elképzelt hátrányaitól, mert a hatékony nyelvtanulás legnagyobb ellensége, a kitartás hiánya is sokkal hatékonyabban győzhető le azzal, ha csoportos nyelvtanfolyamra fizetünk be, és megtapasztaljuk a többiek támogatását vagy a miénkhez hasonló gyengeségeit. Részletesen erről ITT.  

4.   Individuális órákat választok, mert megéri

Néha nagyon egyedi, személyre szabott dologra van szükségünk. Csak néhány órára, csak néhány tanácsra vagy sok sikertelen próbálkozás (és temérdek kidobott pénz) után arra, hogy megtudjuk, hol rontottuk el, és hogy mi, egyedül, gyors és hatékony segítséggel hogyan is tudnánk mégis megülni azt a lovat. Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy ebben nagyon ott vagyunk. Nincs ebben semmi trükk, tapasztalat viszont annál több. Erről ITT írunk.

5.   “Házhoz” megyünk

Ezt a szlogent elsősorban a kisiskolásoknak szerevezett tanfolyamainkra találtuk ki, azért, hogy érzékeltessük, levesszük a szülők válláról a terhet, és az igazgatókkal, tanárokkal együttműködve az iskolákban is szervezünk tanfolyamokat, hogy ne nekik kelljen délutáni foglalkozásokra szállítani gyerekeiket. Igaz ez valamennyi tanfolyamunkra, hiszen cégek és magánszemélyek igényeihez is igazodunk abban, hol tartsuk meg az órákat. 

6.   A nyelvvizsgáig meg sem állok

Komáromban egyedüli intézményként kínálunk két nemzetközi nyelvvizsgát: német nyelvből a legelismertebb vizsgát, a Goethe Intézet nyelvvizsgáit, valamint az angol, szlovák és magyar nyelvből is letehető, Magyarországon is akkreditált ECL nyelvvizsgákat. Több száz sikeres vizsgázónk szerzett már jobb munkahelyet, jutott be egyetemre vagy kapott diplomát, miután nálunk készült a vizsgára.

7.   Munkanélküliként ingyen tanulhatok

Már harmadik éve pályázható a munkaügyi hivatal RE-PAS elnevezésű regisztrált munkakeresőknek szóló támogatása, melynek lényege, hogy a hivatal 100%-ban fedezi a támogatottak képzéseinek költségét. Komáromban kevés intézmény biztosít olyan képzéseket, amelyek megfelelnek a támogatás követelményeinek. Mi igen Bővebben ITT

+1  Nem csak nyelvek: CNC programozás

Nevünkből is kiderül, hogy nem csak nyelvekben utazunk. A legnépszerűbb, hivatalos képesítést adó CNC gépek programozása tanfolyamunk elvégzése mellett több érv is szól: RE-PAS támogatással ingyen is elvégezhető, és megszerzése szinte biztos állást is jelent akár itthon, akár külföldön. Kell ennél több?

Érdeklődését a következő telefonszámok egyikén 00421 905 598 784, 00421 907 483 019,   valamint a  szaki@szaki.sk  e-mail címen és a Facebook oldalunkon várjuk.

Egyéni nyelvtanfolyamok

Összes képzés és tanfolyam